2020 weekoverzicht #14

photo_2020-04-12 22.59.25

De weken beginnen allemaal een beetje op elkaar te lijken. Aan de ene kant vind ik dat totaal niet erg; ik houd wel van regelmaat en kiezen wat ik per dag wil gaan doen en wanneer ik het wil doen. Aan de andere kant mis ik het echte leven natuurlijk ook wel. Vandaag was het eerste Paasdag en door alle maatregelen was het verstandiger om niet naar familie toe te gaan. Het is allemaal net iets minder makkelijk om eventjes ergens langs te wippen, zomaar. Afijn, gelukkig vermaak ik me nog altijd prima in m’n eigen huis. Met borduren, lezen, sporten, tuinieren, bakken en Flóki knuffelen. Genoeg te doen!


Afgelopen week las ik de volgende boeken:

  • Written in Blood van Layton Green*
  • Wat Alice vergat van Liane Moriarty

Ik ben ook begonnen in Strange Weather van Joe Hill als fysiek boek en Iets te verbergen van Jo Spain. Vanavond ben ik ook van plan eindelijk 1Q84 op te pakken!


Hoe was jouw week?

5 thoughts on “2020 weekoverzicht #14

  1. The weeks really are blurring into one another, haha. Quite often I just completely forget what day of the week it is (and there’s nothing worse than thinking it’s Friday when it’s only Monday!!).

    I was happy it was a short week for me because of the Easter break, and I’m glad that next week is short too because I have Monday off. Hope you’re enjoying your Easter weekend!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s