2020 weekoverzicht #13

photo_2020-04-06 10.59.25

Oeps, dit weekoverzicht komt iets later dan gepland online; ik was het gewoon helemaal vergeten! Mijn tweede volle week in quarantaine ligt weer achter me. Opnieuw heb ik me gelukkig prima vermaakt met Animal Crossing, sporten, borduren en natuurlijk lezen. Als ik eerlijk ben, voelt het een beetje als de vakantie die ik al zo lang nodig had. Ik heb zin om eindelijk de dingen te ondernemen, die ik al zo lang voor me uit schoof.

Zoals sporten. Jarenlang heb ik mezelf voorgehouden dat ik sporten haat. De waarheid lag echter iets genuanceerder: ik was gewoon totaal niet gemotiveerd om te gaan sporten. Nu ik ruimte in mijn hoofd heb om er tijd voor vrij te maken, merk ik dat ik elke keer weer uitkijk naar mijn volgende work-out! Ik hoop echt dat ik dit vol ga houden, ook als alles weer terug gaat naar normaal.

Tijdens het sporten luister ik naar audioboeken, wat me weer helpt om lekker te blijven lezen. Doordat ik enkele boeken ben gestart en weer heb weggelegd (DNF’ed) heb ik afgelopen week maar één boek uitgelezen:

  • Soms lieg ik van Alice Feeney

Geeft gelukkig helemaal niks; volgens Goodreads loop ik 25 boeken voor op mijn Reading Challenge. Daarnaast heb ik mezelf afgelopen weekend voorgenomen om mee te doen aan de Kill your TBR Readathon, van Hadewych. Ik was een paar dagen te laat, maar het voelt voor mij ook meer als een motivatie om meer boeken van mijn TBR te lezen!


Hoe was jouw week?

 

3 thoughts on “2020 weekoverzicht #13

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s