2020 weekoverzicht #12

photo_2020-03-29 18.54.59

Afgelopen week was mijn eerste volle week die ik thuis doorbracht. Om mezelf in beweging te houden heb ik vorige week een Fitbit aangeschaft en ik kan zeggen dat het tot nu toe heel goed gaat! Het is een hele goede motivatie om meer te bewegen en ik heb ook het sporten weer opgepakt; twee keer gefietst met extra spieroefeningen en één keer een yogasessie van 20 minuten (is zwaarder dan je denkt!). Ik merk dat ik nu alweer uitkijk naar de volgende keer sporten!

Natuurlijk heb ik ook lekker gelezen:
  • Mijn laatste leugen van Riley Sager
  • Harten in Atlantis van Stephen King
  • Het geheim van mijn man van Liane Moriarty

Daarnaast ben ik afgelopen week begonnen met Ondraaglijk van Sophie Hannah. Het voelt zo lang geleden dat ik een thriller als fysiek boek heb gelezen!


Hoe was jouw week?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s