2020 weekoverzicht #11

photo_2020-03-22 15.56.15

Afgelopen donderdag ging ook mijn ‘thuis-zitten’ in en ik had verwacht dat het een tijd zou gaan zijn, vol met lezen-lezen-lezen. Er was echter iets wat hier een stokje voor stak: Animal Crossing New Horizons. Gisteren heeft Pieter de game gekocht en we hebben er al aardig wat uurtjes op zitten. Ik wilde dolgraag heel veel uren maken voor #24in48, maar ja. Volgende keer beter!

Daarnaast heb ik een Fitbit Charge 3 aangeschaft om mijn beweging tijdens deze thuis-zit-dagen enigszins in de gaten te houden. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat ik helemaal niet meer beweeg, alleen maar omdat ik thuis zit 🙈 Ik hoop dat het me gaat motiveren meer te bewegen en dagelijks meer stappen te zetten! Mijn gemiddelde aantal stappen per dag ligt nu namelijk op zo’n 3500-4500 *schaam*. Anyways, over naar de boeken!

De boeken die ik afgelopen week las:
  • Dreams of Lake Drukka & Exhumation van Mike Thorn
  • Vergeef me van Wally Lamb

Vergeef me is zeker een nieuwe favoriet geworden, wat een goed verhaal 👏🏼 Daarnaast ben ik afgelopen week eveneens begonnen in Harten in Atlantis van Stephen King en Mijn laatste leugen van Riley Sager. Ik hoop vanavond nog flink wat uurtjes te lezen voor #24in48!


Hoe was jouw week?

4 thoughts on “2020 weekoverzicht #11

  1. Afgelopen week heb ik ook thuisgezeten en ik had stiekem ook verwacht meer te lezen. Toch ben ik continu door vanalles afgeleid. Animal Crossing hoor ik super veel over, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik geen idee heb wat het voor spel is.. 🙈

    Like

  2. Last week I was finding it really hard to focus on work and reading, so I’m glad to be off work this week (good timing with Disney+ too, haha).

    I’ve seen so many people posting about Animal Crossing, haha. Looks cute, but I’m really not much of a gamer at all (although for some reason I kind of feel like playing The Sims right now. :P).

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s