Sluit alle deuren van Riley Sager || Recensie

photo_2020-03-19 10.08.29

Titel: Sluit alle deuren
Auteur(s): Riley Sager
Uitgever: Ambo|Anthos
Aantal pagina’s: 416
Gelezen als: Luisterboek
Genre: Thriller
Publicatie datum: Oktober 2019
Datum gelezen: 10 maart 2020
5/5 ★


Wanneer Jules zowel haar vriend als haar baan verliest, beide op één en dezelfde dag, besluit ze dat ze opnieuw wil beginnen. Ze verhuist naar New York en wel naar het beruchte Bartholomew appartementencomplex. Hier kan ze de komende drie maanden wonen als oppas van een appartement dat na de dood van de vorige eigenaar leeg is komen te staan. Al gauw merkt Jules dat het Bartholomew meer huist dan enkel rijke bewoners en begint ze te vrezen voor haar eigen leven.

Sluit alle deuren was een geweldige thriller. Al vanaf het begin af aan merk je dat er iets niet klopt. Wat en hoe, dat merk je in de loop van het verhaal pas. De geheimen worden één voor één deels prijsgegeven en pas aan het einde weet je wat er allemaal echt gaande is achter de deuren van het Bartholomew. Op een gegeven moment nam het verhaal een wending die iets van de geloofwaardigheid van het verhaal voor mij afnam. Gelukkig werd dit al gauw weer rechtgezet in een afloop die meer leek op de afloop die bij het verhaal paste.

Het verhaal van Jules en de andere oppassen in het Bartholomew houdt je in zijn greep en zorgt ervoor dat je op een gegeven moment niet meer weet wie je wel kunt vertrouwen en wie niet. Je weet niet welk gevaar er op welke hoek ligt te loeren, klaar voor de aanval. Tot zover is Sluit alle deuren zeker mijn favoriete thriller van Riley Sager!

3 thoughts on “Sluit alle deuren van Riley Sager || Recensie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s