2020 weekoverzicht #10

photo_2020-03-15 14.00.15

Wat was afgelopen week een ontzettend gekke week. Eigenlijk zou ik nu op mijn werk moeten zijn, maar door het c-woord dat ik het liefst nu al nooit meer hoor, zit ik momenteel op de bank dit weekoverzicht te typen. Aan de ene kant is het spannend dat er iets groots gebeurt, maar aan de andere kant maakt het me gestrest. Gestrest over dat ik een 0-uren contract heb, en dat ik alleen maar kan hopen dat de winkel niet compleet gesloten gaat worden en ik maar moet zien waar ik mijn geld vandaan ga halen. Oh well, het geeft natuurlijk ook de gelegenheid lekker veel te lezen.


Afgelopen week las ik de volgende boeken uit:

  • Suske en Wiske: De verloren Van Eyk van Willy Vandersteen
  • Sluit alle deuren van Riley Sager
  • Generaal zonder leger van Özcan Akyol
  • Ik volg je van Lisa Jewell
  • De Cock en de kermis in de hel van Peter Römer
  • Leon & Juliette van Annejet van der Zijl

Mijn week bestond voornamelijk uit het luisteren naar luisterboeken en het lezen van dunne boekjes. Ook ben ik nog altijd bezig in Vergeef me van Wally Lamb, maar daarin ben ik nu op ongeveer 1/3. Ik merk dat ik me niet echt aangetrokken voel om het boek op te pakken, maar als ik het eenmaal wel oppak, Vergeef me maar moeilijk weg kan leggen.


Wat las jij de afgelopen week?

One thought on “2020 weekoverzicht #10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s