2020 weekoverzicht #9

photo_2020-03-08 20.00.21

Afgelopen week ben ik druk geweest met werk, het huis opruimen en andere dingen. Lezen was dus even op een lager pitje gezet. Een ietsje lager pitje, want ik heb nog steeds drie boeken kunnen uitlezen! Hulde aan luisterboeken šŸ‘šŸ¼

Pieter en ik hebbenĀ eindelijkĀ de trapkast opgeruimd, wat resulteerde in een extra ruimte. We waren al een tijdje van plan om dit te doen, maar nu hebben we het dan eindelijk gedaan. Diezelfde middag hebben we planken gekocht bij de Ikea, en nu hebben we een heuse voorraadkast. Misschien is dit eindelijk een goede reden om minder eten te bestellen šŸ¤”

In de avonden heb ik lekker gelezen en naar luisterboeken geluisterd en ik las de volgende boeken uit:

  1. Hasse SimonsdochterĀ van Thea Beckman, als fysiek boek
  2. De dood van mevrouw WestawayĀ van Ruth Ware, als luisterboek
  3. VerdraaidĀ van Steve Cavanagh, als fysiek boek

Alle drie deze boeken waren voor mij vijf sterren waard; stuk voor stuk waren ze geweldig! Op het moment lees ikĀ Vergeef meĀ van Willy Lamb als fysiek boek en luister ik naarĀ Sluit alle deurenĀ van Riley Sager. De laatste heb ik alweer bijna afgeluisterd en de eerste bestaat uit maar liefst 750 pagina’s, dus dat gaat nog wel even duren voor ik die uit heb. Bea op InstagramĀ was er heel enthousiast over, dus ik ben benieuwd hoe het verder zal gaan. Tot nu toe vind ik hem al erg intrigerend!


Hoe was jouw week?

3 thoughts on “2020 weekoverzicht #9

  1. Hasse Simonsdochter is een boek waarvan ik me heel precies herinner waar ik was toen ik een bepaalde passage las – omdat ik erbij moest huilen. Het is jarenlang mijn lievelingsboek geweest (en eigenlijk zou ik het eens opnieuw moeten lezen, om te zien of het me nog even erg ontroert…)

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s