Maart 2020 book haul #1

photo_2020-03-04 12.43.16

Vorige week kwam mijn zusje enkele nachtjes bij me logeren. Net als ik vind ze het heerlijk om rond te neuzen in de kringloopwinkel. Afgelopen vrijdag zijn we dan ook samen naar de kringloopwinkel in Zwolle Zuid geweest; zij voor DVD’s en platen en ik voor boeken. Tot mijn vreugde zag ik dat de boekenafdeling (naar mijn gevoel) groter was geworden en beter ingedeeld. Ze hadden zelfs de Kingboeken apart gezet! Natuurlijk kon ik enkele boeken die ik nog niet had niet laten liggen en liep de kringloopwinkel weer uit met drie nieuw-voor-mij boeken.

Dit zijn de boeken die ik kocht:
  1. Dreamcatcher (Dromenvanger) van Stephen King
  2. De NoodZaak van Stephen King
  3. Rosie van, jawel, Stephen King

Ook stonden er nog een paar boeken van de serie The Dark Tower, maar het tweede deel zat er niet tussen. Toen ik thuiskwam las ik de samenvatting van Rosie en kwam erachter dat deze een grote link heeft met Roland uit … The Dark Tower. Oh well, alleen maar een goede motivatie om de rest van de serie ook eindelijk te gaan lezen. De drie boeken samen kostten slechts €5,-!


Koop jij wel eens boeken in de kringloopwinkel?

5 thoughts on “Maart 2020 book haul #1

  1. Ik kocht er laatst ‘Hoor nu mijn stem’, van Franca Treur. Veel te fraai (zowel qua inhoud als cover) voor die 1,25 euro die ik ervoor betaalde! Voelde me bijna schuldig.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s