2020 weekoverzicht #8

photo_2020-03-01 18.55.27

Afgelopen week was een rustige wat werk betreft, maar een drukke wat sociale afspraken betreft. Dit zorgde ervoor dat ik een fijne week had, maar niet veel heb kunnen lezen. Is niet erg zo af en toe; mijn vrienden en familie verdienen natuurlijk ook wat aandacht naast mijn boeken 😏

Mijn zusje kwam logeren van woensdag tot en met vrijdag. We hebben veel films gekeken, maar zijn ook samen naar de kringloopwinkel geweest. Een book haul komt asap online! Enkele films die we hebben gekeken zijn Midsommar (zo’n rare film, maar supergoed!), Game Night en The Room met de bijbehorende The Disaster Artist. Ik moest Sofia gewoon ook even inwijden in de wondere wereld van Tommy Wiseau. Gelukkig vond ze hem net zo geweldig als ik!

Afgelopen week las ik de volgende boeken:
  • Begin Again van Mona Kasten*, als fysiek boek
  • Doodsimpel van Peter James

Gisteren ben ik begonnen in Hasse Simonsdochter van Thea Beckman en ik race er gewoon doorheen. Echt een geweldig verhaal! Ik ben de laatste tijd een beetje de boeken aan het inhalen die ik eigenlijk al als kind had moeten lezen.


Hoe was jouw week?

* Ik heb een recensie-exemplaar van Boekerij ontvangen. Dit beïnvloedt op geen enkele manier mijn mening over het boek!

One thought on “2020 weekoverzicht #8

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s