2020 weekoverzicht #7

photo_2020-02-23 17.08.13

Afgelopen week was payday, wat betekent dat jullie binnenkort weer een fijne bookhaul op mijn blog kunnen verwachten. Hij staat al op Instagram, dus de meesten van jullie zullen onderhand wel weten welke boeken ik heb gekocht. Mocht je het nog niet weten en toch nieuwsgierig zijn: @romireads is mijn handle op Instagram 😏 Natuurlijk was mijn week ook weer lekker gevuld met het lezen van en luisteren naar fijne boeken!

Als ik lekker in mijn vel zit, krijg ik soms spontane opruimbuien. Zoals afgelopen vrijdag. Toen heb ik één van onze rommellades even goed leeggeruimd en de spullen weer netjes opgeruimd. Ja, oke, misschien werd deze opruimbui wel veroorzaakt doordat ik de oplader van mijn camera zocht en ik de lade niet eens open kreeg. Het was dus echt wel nodig. En de dingen die je dan opeens weer terug vindt! Ik heb ontdekt dat ik een puzzelboekjeshoarder ben. Ik deze lade vond ik zo’n zes half ingevulde puzzelboekjes. Het kopen van puzzelboekjes vind ik geweldig, maar gezien dat ze allemaal maar voor de helft ingevuld zijn, ligt het daadwerkelijke puzzelen me kennelijk minder. Oh well, afgelopen weekend heb ik dus ook weer lekker lopen puzzelen!

Daarnaast las ik de volgende boeken uit:

  • De escaperoom van Megan Goldin, als luisterboek
  • Cujo van Stephen King, als fysiek boek
  • Aan niemand vertellen van Simone van der Vlugt, als luisterboek
  • Seizoen van de heks van Sarah Rees Brennan*, als fysiek boek

Gisteren ben ik begonnen met het lezen van Begin Again van Mona Kasten* en het luisteren naar Doodsimpel van Peter James. Beiden beloven veel goeds!


Hoe was jouw week?

3 thoughts on “2020 weekoverzicht #7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s