2020 weekoverzicht #5

photo_2020-02-09 18.23.27

Ondanks dat het van mij wel wat kouder mag zijn, was afgelopen week een goede week. Ik heb lekker gewerkt, veel gelezen en geborduurd.

Flóki was weer heerlijk de boef aan het uithangen (terwijl ik deze zin typ, hoor ik iets vallen in de keuken) en ik geniet er met volle teugen van. Natuurlijk haalt hij soms echt het bloed onder mijn nagels vandaan, maar dat duurt maar een seconde of twee voordat ik weer smelt omdat hij zo lief is. Onze oven is weer gerepareerd (na echt een jaar kapot te zijn geweest), dus ik was afgelopen week ook volop aan het bakken. Zoals onderstaande bananenbrood. Heerlijk!

Afgelopen week las ik de volgende boeken uit:

  • DNA van Yrsa Sigurðardóttir, als luisterboek
  • Dicht bij jou van Karen Cleveland, als fysiek boek*
  • Suske en Wiske en de nacht van de narwal, als fysiek boek
  • Vortex van Yrsa Sigurðardóttir, als luisterboek

Gisteren ben ik na het afluisteren van Vortex begonnen met het luisteren naar Sluipweg van Ingrid Oonincx; een heerlijk boek voor tussendoor. Daarnaast ben ik bijna halverwege De bekentenis van Jessie Burton*. Ik had veel goeds gehoord over Burtons andere boeken, evenals over De bekentenis. Gelukkig kan ik nu al mededelen dat ik ook een fan van Jessie Burton ben geworden! Wat een fijn boek om te lezen.

Ik heb mijn eerste grotere borduurwerk af en ben vanochtend begonnen met de eerste tien steken van mijn volgende, nog grotere, borduurwerk. Vanavond ga ik weer lekker aan het borduren, terwijl ik Sluipweg luister en kijk naar de finale van Heel Holland Bakt (die laatste twee niet tegelijkertijd natuurlijk).


Hoe was jouw week?

Ik heb deze boeken gekregen als recensie-exemplaarDit heeft op geen enkele manier invloed op mijn mening over de boeken!

One thought on “2020 weekoverzicht #5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s