Februari 2020 book haul #1

photo_2020-02-07 20.51.51

Deze week heb ik weer twee boeken aan mijn TBR kunnen toevoegen. Eén boek dat ik heb gekregen van Boekerij als ambassadeur van een romanserie die komende tijd in het Nederlands gepubliceerd zal worden. De ander heb ik gekocht op de boekenmarkt in de Grote Kerk in Zwolle. Lees snel verder om te zien om welke boeken het gaat!


Als ambassadeur van de Nederlandse vertaling van de Again-serie van Mona Kasten ontving ik afgelopen week een mooi pakketje*. Daarin zat het eerste boek Begin Again, beeldig verpakt in een grote roze strik met daarbij een pen. Ik kijk er enorm naar uit om het boek te gaan lezen. Het voelt eeuwen geleden sinds ik een romance heb gelezen en het klinkt als een heerlijk verhaal!

Hij bepaalt de regels. Zij breekt ze allemaal.

Nieuwe naam, nieuw kapsel, nieuwe stad. Haar toelating tot Woodshill University is voor Allie Harper de perfecte manier om opnieuw te beginnen. Het enige wat nog ontbreekt is een plek om te wonen. Na een moeizame kamerjacht trekt ze in bij bad boy Kaden White. Hij mag dan erg sexy zijn, met zijn tatoeages en nonchalante houding, hij is ook een arrogante eikel.

Kaden stelt gelijk huisregels op: niet praten over vrouwenproblemen, absolute stilte als hij iemand mee naar huis neemt en fysiek contact is uitgesloten. Eerst vindt Allie dit makkelijk zat, maar de twee groeien geleidelijk dichter naar elkaar toe – en uiteindelijk weet Allie niet langer of ze zich aan Kadens regels kan houden.

photo_2020-02-07 20.51.53

Op de boekenmarkt kocht ik de Nederlandse vertaling van Firestarter van Stephen King, Ogen van vuur. Ik heb veel goeds over dit boek gehoord, dus ik ben benieuwd hoe ik het ga vinden!


Heb jij deze boeken al gelezen?

Als ambassadeur van de Again-serie heb ik Begin again van Mona Kasten gekregen van Meulenhoff Boekerij. Dit beïnvloedt op geen enkele manier mijn mening over het boek.

4 thoughts on “Februari 2020 book haul #1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s