2020 weekoverzicht #4

photo_2020-02-02 16.04.54

Afgelopen week zat weer vol met lezen en borduren. De laatste tijd lees ik bijna letterlijk elke vrije minuut die ik heb, vooral dankzij luisterboeken. Ik heb niet veel hoeven werken en daardoor kon ik lekker veel lezen!


Afgelopen week las ik de volgende boeken:

 • De ware van John Marrs, als luisterboek
 • Blind date van Marelle Boersma, als luisterboek
 • Nooit vergeten van Nicci Gerrard, als fysiek boek
 • De Cock en de rituele moord van Peter Römer, als luisterboek
 • De Fluisterman van Alex North, als luisterboek
 • Ik volg je van Marelle Boersma, als luisterboek

Op het moment ben ik op ongeveer de helft van Dicht bij jou van Karen Cleveland, als fysiek boek, en heb ik mijn eerste echt grote borduurproject bijna af. Nog één hoekje en dan kan ik beginnen met de volgende: een project dat ik van mijn schoonmoeder voor mijn verjaardag heb gekregen. Hierop staat een boekenkast en een rode kat … perfecter kan het niet bij me passen! Van het sporten is deze week helaas niks gekomen 😬 Iemand nog goede motivatie of tips voor me om er eindelijk echt mee te beginnen?


Hoe was jouw week?

3 thoughts on “2020 weekoverzicht #4

  1. Jaaa, Pieter en ik zijn van plan binnenkort weer lekker te gaan zwemmen. Zwemmen is inderdaad heerlijk! Fijn om te horen dat je iets hebt gevonden dat bij je past 🙌🏼

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s