Januari 2020 book haul #2

photo_2020-01-19 10.45.59

Ik zie mijn TBR alsmaar groeien en groeien. Ik lees me wat af, maar op een of andere manier wordt hij maar niet kleiner! Ach ja, beter te veel boeken op mijn TBR, dan geen boek in de buurt om te lezen. Toch? Vorige week kreeg ik drie boeken; twee recensie-exemplaren en eentje nog voor mijn verjaardag. Lees snel verder om te zien welke boeken ik aan mijn TBR heb toegevoegd!


Ik kreeg de volgende boeken:

  • Dicht bij jou van Karen Cleveland (recensie-exemplaar van A.W. Bruna*)
  • Grimmige avonturen van Sabrina: Seizoen van de heks van Sarah Rees Brennan (recensie-exemplaar van Uitgeverij Volt*)
  • The Stand van Stephen King voor mijn verjaardag

Ik zal me de komende tijd in ieder geval niet gaan vervelen! The Stand is zo’n 1.300 pagina’s dik, dus dat zal me wel een tijdje gaan kosten. IT was ongeveer net zo dik, maar die eindige als een van mijn favoriete boeken allertijden! Ben benieuwd!


Wat was jouw laatste bookish aankoop?

* recensie-exemplaren heb ik gratis gekregen in ruil voor promotie en een recensie. Dit beïnvloedt op geen enkele manier mijn mening over het boek.

5 thoughts on “Januari 2020 book haul #2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s