2020 weekoverzicht #1

photo_2020-01-12 10.49.29

Goeiemorgen! Zoals je kunt zien is dit een nieuw soort bericht dat ik wil gaan introduceren op mijn blog: een wekelijks overzicht van wat ik heb gedaan en welke boeken ik heb gelezen. Ik moet nog een beetje uitvogelen hoe en wat en wat ik moet doen als ik die week niet veel bijzonders heb gedaan 😂 Anyway, let’s get on with it!

Deze tweede week van januari was nog een extra weekje om een beetje op te starten na de feestdagen en de start van het nieuwe jaar. Vanaf volgende week kom ik hopelijk weer echt terug in het ritme van werken. Met mijn goede voornemens gaat het in ieder geval al goed! Mijn leesvoornemens kun je terugvinden in deze post. Daarnaast heb ik, in mijn hoofd, nog een aantal andere goede voornemens die vooral te maken hebben met ‘troep opruimen’ en ‘meer bewegen’. Ik ben heerlijk aan het lezen, de rommeltjes vliegen me niet meer dagelijks om de oren, en mijn gemiddelde aantal stappen van deze week is al hoger dan mijn gemiddelde van vorig jaarÂ đŸ™ŒđŸŒ

Ik las afgelopen week de volgende boeken:

  • Mijn allerliefste schat van Gabriel Tallent, als luisterboek, maar helaas niet uitgelezen. Ben tot pagina 273 van de 496 gekomen en tel hem dus wel mee als boek voor mijn Goodreads Challenge.
  • De Vliegende Hollander van Frank van Pamelen, als luisterboek.
  • Hoe alles moest beginnen van Thomas Verbogt, als luisterboek.
  • Zand over Elena van Elizabeth George, als fysiek boek.

Hoe was jouw week?

2 thoughts on “2020 weekoverzicht #1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s