Naar bed, naar bed van M.J. Arlidge || Recensie

35552657. sy475

Titel: Naar bed, naar bed
Serie: Helen Grace #5
Auteur(s): M.J. Arlidge
Uitgever: Boekerij
Aantal pagina’s: 364
Genre: Thriller
Publicatie datum: 10 maart 2016
Datum gelezen: 25 december 2019
3,5/5 ★


In Naar bed, naar bed wordt een oude bekende van Grace vermoord. Dit zorgt ervoor dat haar persoonlijke, geheime leven openbaar dreigt te worden gemaakt. Wanneer er een tweede slachtoffer valt, komt Grace voor een haast onmogelijke keuze te staan. Zal ze de waarheid vertellen?

Waar ik ontzettend heb genoten van de voorgaande delen in de Helen Grace serie, had ik bij dit deel het gevoel dat er iets miste. Vraag me niet wat dat precies was, want daar heb ik geen idee van. Ik had gewoon niet dezelfde ervaring die ik wel had bij de eerdere delen. Dat betekent echter niet dat ik dit deel niet goed vond. Het zat zoals altijd weer goed in elkaar, las lekker vlot weg en kwam uiteindelijk tot een verrassende ontknoping. Na het uitlezen van Naar bed, naar bed heb ik dan ook direct de twee vervolgen gekocht 😬 Ik ben er nog niet aan toegekomen, maar door het schrijven van deze recensie ben ik toch wel weer heel benieuwd geworden!

One thought on “Naar bed, naar bed van M.J. Arlidge || Recensie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s