Januari 2020 TBR

photo_2020-01-01 13.25.06

Het is januari, wat betekent dat het nieuwe jaar van start is gegaan, maar ook dat het tijd is om na te denken over goede voornemens en welke doelen je wil behalen in 2020. Natuurlijk is het ook tijd voor mijn maandelijkse TBR! Hierin komen enkele van mijn leesvoornemens voor het nieuwe jaar, die ik later vandaag zal posten, al naar voren. Let’s get on with my TBR! 👉🏼


In januari wil ik de volgende boeken lezen:

  • Zand over Elena van Elizabeth George
  • De vallei van de paarden van Jean M. Auel
  • Koning van Katoren van Jan Terlouw
  • Joyland van Stephen King

In 2019 heb ik zowel mijn liefde voor borduren, als mijn liefde voor luisterboeken gevonden. Het liefst doe ik beiden tegelijkertijd! Het boek Koning van Katoren zal ik dan ook ‘lezen’ als luisterboek, voorgelezen door Jan Terlouw zelf.


Met welk boek start jij 2020?

9 thoughts on “Januari 2020 TBR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s