December 2019 book haul #3

photo_2019-12-30 19.49.07

Huh? Alweer een bookhaul? Ja. Alweer een bookhaul. Afgelopen weekend ben ik naar de boekenmarkt in de Grote Kerk van Zwolle geweest en heb drie boeken aangeschaft voor maar vijf euro! Dit is een doorlopende boekenmarkt; je kunt er dus altijd terecht voor tweedehands boeken 🙌🏼


Ik heb de volgende boeken gekocht:

  • The X-Files: wij zijn niet alleen van Les Martin
  • Dodelijk dilemma van Stephen King
  • Donderdagskinderen van Nicci French

De laatste tijd heb ik mezelf nogal verloren in borduren en hierboven zie je het eindresultaat van één van mijn projecten! Ik heb nooit geweten dat deze poster uit de serie X-Files kwam, maar heb het altijd een coole poster/afbeelding gevonden 😬 Toen ik erachter kwam en een aantal boeken van X-Files zag liggen op de boekenmarkt, kocht ik direct het eerste boek en ik ben er ontzettend van aan het genieten!

Ook kan ik je nu al verklappen dat ik net stiekem nog vijf boeken heb besteld … Er was een mooie aanbieding bij Bruna, en voor mijn verjaardag was de verzending gratis (aardig cadeautje), dus ik móest wel toeslaan!


Wat was het laatste boek dat jij kocht?

5 thoughts on “December 2019 book haul #3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s