Assassin van Shaun Hutson || Recensie

photo_2019-12-16 20.48.59.jpeg

Titel: Assassin
Auteur(s): Shaun Hutson
Uitgever: Time Warner
Aantal pagina’s: 320
Genre: Horror
Publicatie datum: 1988
Datum gelezen: 27 november 2019
3,5/5 ★


In Londen is er een enorme strijd tussen de gangs gaande. Op straat vinden schietpartijen plaats en niemand weet wie er achter de aanvallen zit. Vooral Frank Harrison lijkt het doelwit te zijn. Iemand probeert uit alle macht hem van de aardbodem te laten verdwijnen. Maar wie?

Dit boek was gruwelijk. Gelukkig op een goede manier. Het was misschien wel het meest gedetailleerde boek dat ik ooit las. Vooral één passage liet me haast kokhalzen en dat komt van iemand die toch wel alles gezien en gelezen dacht te hebben. Zelfs het terugdenken aan die passage laat me gruwelen. Niet omdat het eng was, maar puur omdat het zo’n smerig beeld vormde. Bah. Het verhaal daarentegen was niet super, maar gelukkig ook niet saai. Het liep goed door, ook al had ik aan het begin nog wel even moeite om een goed beeld te vormen van wie wie was en waar het nou eigenlijk over ging. De ontknoping was verrassend en maakte het enigszins verwarrende verhaal aan het begin weer goed. Ik ga zeker meer boeken van Shaun Hutson lezen!

 

One thought on “Assassin van Shaun Hutson || Recensie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s