December 2019 TBR

photo_2019-12-01 20.51.46.jpeg

December is altijd een drukke maand, met alle feestdagen en het samenzijn met familie. Allemaal natuurlijk heel erg leuk! Ik hoop alleen dat ik in december net zoveel boeken kan gaan lezen als in november (tien šŸ˜¬). Een beetje ambitieus misschien. Ik heb in ieder geval mijn TBR klein gelaten, zodat ik mezelf niet te veel onder druk zet. Wie weet wat December qua lezen gaat brengen!


Mijn december TBR:

  1. Slade HouseĀ van David Mitchell
  2. Aangespoelde verhalen,Ā een verhalen bundel waarvan elk verhaal zich afspeelt op een waddeneiland (gekregen van uitgeverij Droomvallei)
  3. Naar bed, naar bedĀ van M.J. Arlidge
  4. ZondagskindĀ van Judith Visser

Zoals je kunt zien heb ik geen typische winterboeken op mijn TBR staan. Dit is simpelweg omdat ik geen echt winterse boeken meer in mijn kast had staan šŸ˜‚Ā Mocht ik deze boeken allemaal voor het einde van december uit hebben, dan wil ik graag langs de bieb gaan om De boekendief van Marcus Zusak te halen. Ik heb gehoord dat dat een mooi boek is om in de winter te lezen.

Ik hoop dat jullie allemaal een mooie decembermaand hebben!


Welke boeken wil jij gaan lezen in december?

2 thoughts on “December 2019 TBR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s