QuickThoughts: gratis boeken!

photo_2019-11-19 18.33.59

Zit je krap bij kas, maar wil je toch de nieuwste boeken kunnen lezen? Dan heb ik een goede tip voor je: enquêtes invullen via de app van QuickThoughts. Het is heel gemakkelijk. Lees verder om te zien hoe je dit doet!


Quick Thoughts

Met een account op de app van QuickThoughts kun je enquêtes invullen. Per compleet ingevulde enquête krijg je een beloning van 50 cent. Ik hoor je denken: “50 cent? De meeste boeken zijn veel duurder dan dat!” Klopt. Het is geen vetpot en het duurt ook best lang voordat je de beloningen eindelijk kunt inwisselen voor een cadeaukaart. Er zijn ook lang niet altijd enquêtes beschikbaar en als er wel eindelijk een beschikbaar is, kun je na enkele vragen al te horen krijgen dat deze enquête niet bij jou past. Op deze manier krijg je dus ook geen beloning.

Toch heb ik er in twee maanden tijd al enkele boeken mee kunnen kopen. Op dit moment kun je het, als je een totaalbedrag van 10 euro bij elkaar gespaard hebt, inwisselen tegen een Apple & iTunes cadeaukaart. (Volgens mij is dit op niet-iPhones anders!) Hiermee kun je vervolgens je iTunes saldo opwaarderen en aankopen doen in de App Store of op iTunes. Eerder wist ik nog niet dat je ook ebooks via iTunes kunt kopen; er ging een wereld voor me open! Op deze manier kun je ‘gratis’ de nieuwste boeken krijgen, klinkt goed toch? 😉

Op deze manier heb ik met het invullen van de enquêtes al 20 euro bij elkaar gespaard en uitgegeven aan: Ik weet een geheim van Tess Gerritsen, Clownsnacht van Daniëlle Bakhuis en Vox van Christina Dalcher!


Kende jij QuickThoughts al?

3 thoughts on “QuickThoughts: gratis boeken!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s