November 2019 TBR

photo_2019-11-01 10.32.48

Het is alweer november 😅 Wat vliegt de tijd toch weer. Nog maar twee maandjes in dit jaar! Anyway, laat ik niet te veel afdwalen van waar deze post eigenlijk om draait: mijn november TBR.


De boeken die ik in november wil gaan lezen:

  • Bloemen voor mijn dochter van Sarah Jio: Wanneer Caroline wakker wordt in een ziekenhuis, lijdt ze aan geheugenverlies. Ze heeft enkel nog vage herinneringen aan een man en een jong kind. Eenmaal thuis vindt ze in een kast een stapel brieven van Celine, een weduwe die tijdens de Tweede Wereldoorlog in hetzelfde appartement in Parijs als Celine woonde. Tijdens het lezen van de brieven ontdekt Celine steeds meer overeenkomsten tussen haar en Celine. (Gekregen van uitgeverij Boekerij, dank je wel!)
  • Foe van Iain Reid: Junior en Hen leven vredig samen op hun boerderij, ver weg van de stad. Tot op een dag een vreemdeling voor de deur staat en vertelt dat Junior uitgekozen is voor een reis, ver weg van de boerderij. Gelukkig hoeft Hen niet alleen achter te blijven; iemand zal haar gezelschap houden. Iemand die ze heel goed kent.
  • De regelaars van Richard Bachman (Stephen King): op een dag rijdt er een rood busje door Poplar Street waarbij vele doden vallen. De wereld voor de bewoners van deze straat zal na deze gebeurtenis niet meer hetzelfde zijn. Alles is mogelijk in deze wereld, een wereld waar de regelaars snel zullen arriveren.

Wat ga jij lezen in november?

5 thoughts on “November 2019 TBR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s