Oktober 2019 wrap up!

photo_2019-10-31 10.01.25

Ik ben zo blij dat het weer kouder aan het worden is! Natuurlijk zul je me niet horen juichen wanneer ik met deze kou op de fiets moet, maar de kou betekent wel dat ik weer lekker veel kan lezen. De zomer is voor mij een ontzettend ongemakkelijk seizoen, maar in de herfst kom ik weer tot leven! Dat is ook te merken aan de hoeveelheid boeken die ik afgelopen maand heb gelezen!


Mijn oktober

Afgelopen maand kreeg ik wat meer de kans om weer op gang te komen, na de afschuwelijke septembermaand. We hebben een nieuw vriendje in huis gehaald: Flóki. Hij is een 20-weken oude kitten, roodharig en ontzettend lief!

photo_2019-10-31 10.07.08

Mijn wrap up:

Ik heb van alle boeken genoten, maar het meest van SmashedFurie, en Vox!


Hoe was jouw oktober?

7 thoughts on “Oktober 2019 wrap up!

  1. Wat een knapperd is die Flóki! En wat een heerlijke leesmaand zeg. Mijn oktober was niet heel spectaculair, want helaas had ik aan het einde van de maand tentamens, waardoor ik minder kon lezen. Toch heb ik nog 6 boeken weten uit te lezen, waaronder mijn favoriet van het jaar: From Lukov with Love van Mariana Zapata.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s