Oktober 2019 book haul #2

photo_2019-10-28 20.32.51

Deze maand ontving ik nog twee recensie-exemplaren. Eentje heb ik al gelezen – er verschijnt binnenkort een recensie van – en de ander kijk ik enorm naar uit om te lezen!


Wintereiland van Jenny Colgan

Dit is het derde en laatste deel in de ‘Café Zon & Zee’ serie. Hierin volg je Flora, die net heeft ontdekt dat ze zwanger is van Joël, en de andere bewoners van het eiland Mure. Dit boek speelt zich af in de winter, wat het een ontzettend geschikt maakt om lekker mee onder een dekentje te kruipen deze komende winter!

Bloemen voor mijn dochter van Sarah Jio

Wanneer Caroline wakker wordt in een ziekenhuis, lijdt ze aan geheugenverlies. Ze heeft enkel nog vage herinneringen aan een man en een jong kind. Eenmaal thuis vindt ze in een kast een stapel brieven van Celine, een weduwe die tijdens de Tweede Wereldoorlog in hetzelfde appartement in Parijs als Celine woonde. Tijdens het lezen van de brieven ontdekt Celine steeds meer overeenkomsten tussen haar en Celine.


* Beide boeken heb ik ontvangen van uitgeverijen; Wintereiland van L.S. Amsterdam en Bloemen voor mijn dochter van Boekerij. Dit beïnvloedt op geen enkele manier mijn mening over de verhalen. *

One thought on “Oktober 2019 book haul #2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s