Oktober 2019 book haul #1

photo_2019-10-15 13.59.25.jpeg

Enkele weken geleden kreeg ik een mysterieus pakketje, gevuld met boeken. Ik weet nog steeds niet wie mij deze boeken heeft gestuurd. Alles wat ik weet is dat het vanuit België verstuurd is (ik heb zo mijn verdachte 👀). Een beetje creepy is het wel, maar aangezien het briefje dat erbij zat ontzettend lief was, kan ik ermee leven 🙈 Dit waren de boeken die erin zaten!


4x Stephen King (Richard Bachman)

Deze collectie verhalen van Stephen King, geschreven onder het pseudoniem Richard Bachman, bevat de volgende verhalen: Razernij, De marathon, Werk in uitvoering en Vlucht naar de top. Ik wilde deze verhalen al langer lezen, dus dit pakketje kwam goed uit!

Dolores Claiborne van Stephen King

Dolores wordt verdacht van de moord op Vera Donovan. Aan de politie vertelt zij in Dolores Claiborne haar verhaal en hoe ze jarenlang over zich heen liet lopen tot ze er uiteindelijk genoeg van had.

Hof van ijs en sterren van Sarah J. Maas

Dit is deel 3.1 van de serie ‘Hof van doorns en rozen’ en is eigenlijk een soort zijverhaal over Rhysand en Feyre. Feyre ontdekt dat haar vrienden meer verhalen geheim houden dan ze aanvankelijk doorheeft. Verhalen die grote invloed hebben op de toekomst van het Nachthof.


Wat vond jij van Hof van ijs en sterren?

3 thoughts on “Oktober 2019 book haul #1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s