Oktober 2019 TBR

photo_2019-09-30 10.35.24

Ik heb er maanden naar uitgekeken: de herfst en mijn favoriete maand zijn hier! Oktober is natuurlijk de maand van Halloween en enge dingen, maar wisten jullie dat Oktober ook bostkankermaand is? De hele maand staat in het teken van borstkanker en daarvoor heb ik van Boekerij een boek opgestuurd gekregen. Lees verder om te zien welke dat is!


De boeken die ik in Oktober ga lezen zijn:

  • Furie van Katie Lowe: Wanneer Violet zowel haar vader als haar zus in een auto-ongeluk verliest, krijgt ze een studiebeurs waarmee ze naar een prestigieuze meisjesschool kan gaan. Het plaatsje waar deze school ligt heeft een nogal duistere geschiedenis: in de zeventiende eeuw vonden hier heksenprocessen plaats en de sfeer is nog altijd donker.
  • Zombie Brittanica van Thomas Emson: In 2009 had er al iemand voor gewaarschuwd, maar er was niemand die luisterde: een zombie-apocalypse zal daadwerkelijk plaatsvinden! In dit boek volg je een aantal mensen terwijl de zombies om hen heen alles en iedereen verwoesten.
  • Hou me vast zoals ik was van Gaby Rasters: Wanneer Jasmijn te horen krijgt dat ze borstkanker heeft, komt haar leven op zijn kop te staan. Na een borstamputatie en chemo lijkt Jasmijn er eindelijk weer een beetje bovenop te komen; alleen haar energie is nog niet terug. Dankzij haar vriendinnen en haar vriend Ralf houdt ze haar hoofd boven water. Dat alles verandert wanneer ze opnieuw slecht nieuws krijgt. (gekregen van Boekerij, dank je wel!)

Wat ga jij lezen in Oktober?

3 thoughts on “Oktober 2019 TBR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s