September 2019 wrap up!

photo_2019-09-30 09.43.22

September was een helse maand. Ik zal hieronder wat meer uitleggen, maar het heeft ervoor gezorgd dat ik niet zoveel gelezen heb als ik wilde. Tenminste, dat gevoel heb ik. Ik heb toch nog twee dikke boeken weten uit te lezen!

Mijn september

Aan het begin van september moest ik helaas afscheid nemen van mijn konijntje Mellon. Hij was ongeveer zeven jaar waarvan hij er bijna vier bij mij heeft gewoond. Na het overlijden van Mellon voelde het huis toch wat leeg en besloot ik uiteindelijk twee jonge konijntjes te adopteren. We hebben een geweldige week met ze gehad en ik keek er naar uit om ze te zien opgroeien. In de nacht van zondag op maandag vorige week zijn ze allebei helaas overleden. Ondertussen hadden we in de gaten dat het met Binkie ook niet zo lekker ging. Toen hij afgelopen woensdag moest hoesten en vervolgens behoorlijk benauwd was en begon te hijgen zijn we naar de dierenarts geracet. Hier hebben we helaas de keuze moeten maken om Binkie in te laten slapen. Hij had altijd al last van hartruis en daardoor wisten we eigenlijk al dat Binkie niet superlang zou leven. Hij is negen geworden waarvan we ongeveer vier jaar zijn liefhebbende baasjes waren.

Ik hield ontzettend van alle vier mijn lieve vriendjes en ik mis ze ontzettend. Pfoe. Ik moest het hier ook even kwijt, ik hoop dat het je Monday-mood niet al te veel verpest heeft šŸ˜…


Mijn wrap up:

Mijn favorieten van de maand warenĀ DorĀ en Zwarte golven!


Hoe was jouw september?

3 thoughts on “September 2019 wrap up!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s