Blind verdriet van Bjorn van den Eynde || Review

Processed with MOLDIV

Titel: Team Mortis: Blind verdriet
Auteur(s):
Bjorn van den Eynde
Aantal bladzijdes:
236
Genre: 
Young adult, Thriller
Publication date: 
Juni 2019
Date read:
 5 juli 2019
3.5/5 ★Blind verdriet 
begint in Zweden, waar een jongen wordt verminkt en vermoord. Op de plaats delict worden ook vijf puzzelstukjes aangetroffen, die zijn moord lijken te hebben aangekondigd. Het is aan Team Mortis, bestaande uit vier Europese tieners, om dit mysterie op te lossen en de dader of daders op te sporen.

Zoals jullie misschien wel weten, heb ik een haat-liefde verhouding met het Young Adult genre. Aan de ene kant kan ik me niet goed meer identificeren met tienerdrama, maar aan de andere kant kan deze drama en het leven van tieners mij nog steeds vermaken. Dit laatste was gelukkig het geval bij Blind verdriet. Gedurende de speurtocht naar de moordenaar, zat ik op het puntje van mijn stoel. Het was zeker spannend; spannender dan ik had verwacht! Het enige wat ik nog niet goed begreep was waarom Team Mortis uit tieners bestaat. Ik kan me moeilijk voorstellen dat het in het echt zou kunnen voorkomen dat moordzaken zouden worden opgelost door 16-jarigen. Misschien dat ik dit beter zou begrijpen, wanneer ik de eerdere reeks over Team Mortis ook zou hebben gelezen!

* Ik heb een recensie-exemplaar van uitgeverij Fantoom ontvangen. Dit heeft op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed! *

2 thoughts on “Blind verdriet van Bjorn van den Eynde || Review

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s