Blind verdriet van Bjorn van den Eynde || Haul

Processed with MOLDIV

Deze week kreeg ik een van de origineelste bookmail ooit! Uitgeverij Fantoom was zo aardig om mij een recensie-exemplaar van Blind verdriet van Bjorn van den Eynde op te sturen; inclusief puzzel van de cover. Naast lezen houd ik ontzettend van (grote) puzzels maken, dus hier maakten ze mij in ieder geval al heel enthousiast mee!Blind verdriet
maakt deel uit van de serie over ‘Team Mortis’

“Team Mortis undercoveragenten bestaan officieel niet. Deze geheim agenten moeten vooral onzichtbaar zijn. Ze zijn gerekruteerd om de meest gruwelijke moorden op te lossen. Ondertussen proberen ze af te rekenen met hun eigen verleden…”


Samenvatting Blind verdriet

‘Gek toch. Hoe alle puzzelstukjes voor je neus liggen… en je toch blind bent voor de waarheid.’

Zweden is in rep en roer wanneer in het uiterst noordelijke Torneträsk het naakte lichaam van de jonge Arvid Blomqvist wordt gevonden. Hij is verdronken in zijn eigen zwembad en zijn gezicht is op bloederige wijze verminkt. Vijf mysterieuze puzzelstukjes, die de jongen eerder kreeg, kondigden zijn dood aan. Was hij blind voor het lot dat hem te wachten stond?
Teamleidster Celine Schield stuurt onder druk van de Europese inlichtingendiensten de zestienjarige Erika Storm het veld in, samen met haar teamleden Nielsen, Felix en Andreas. De moord op Arvid blijkt de derde te zijn in een reeks puzzelmoorden die op het dark web geclaimd wordt door ‘BlindGirl37’. Ondertussen wijst een vierde puzzel in de richting van Ilja, een slachtoffer van een loverboy.
Erika zet alles op alles om het meisje in Riga op te sporen, de puzzelstukken te ontcijferen en de vierde moord te verijdelen. Maar de jonge undercoveragente zit stevig in de knoop met zichzelf. Haar verleden blijkt haar allergrootste vijand te zijn… ”

Meer informatie over dit boek, de boeken in de serie over Team Mortis en andere boeken van Fantoom, kun je vinden op de website!


Ik kijk enorm uit naar het lezen van dit boek. Aangezien het een boek voor 13 jaar en ouder is, ben ik benieuwd hoe spannend het voor iemand van 24 zal zijn. De samenvatting vind ik in ieder geval al heel spannend klinken!

3 thoughts on “Blind verdriet van Bjorn van den Eynde || Haul

  1. Klinkt inderdaad spannend! De voorkant van het boek doet me enigszins denken aan de voorkant van “Smiley” van Lotte Boot: ook een erg goed boek! Ik ben benieuwd hoe “Blind verdriet” uit zal pakken 😉

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s