June 2019 book haul #1

Processed with MOLDIV

De Spannende Boeken Weken zijn nog steeds volop aan de gang. Tijdens deze weken staan de spannende Nederlandse (origineel of vertaald) boeken in de spotlight. Wanneer je een spannend boek koopt, krijg je het geschenk Dolores Dolly Poppedijn van Thomas Olde Heuvelt er gratis bij!


Het boek dat ik kocht was Vermist van Loes Leeman

Hierin worden twintig Nederlandse vermissingszaken besproken, die eveneens in het gelijknamige televisieprogramma naar voren kwamen. Dit tvprogramma werd gepresenteerd door Jaap Jongbloed en hij heeft het boek dan ook van een mooi voorwoord voorzien!

Als kind keek ik met mijn moeder op vrijdagavond altijd naar Vermist op tv. Misschien niet het slimste idee, aangezien ik hierdoor ‘s nachts toch wel vaak wakker lag 😂 Vooral de ‘anonieme’ mensen vond ik eng: ze waren slechts een zwart silhouet met een vervormde alienstem; hier kon ik echt de kriebels van krijgen. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en mag ik programma’s als deze toch wel ‘bedanken’ voor mijn obsessie met true crime 😏

Ik kan niet wachten om het boek te lezen en te zien of bepaalde zaken herinneringen oproepen, en of enkele zaken misschien uiteindelijk toch zijn opgelost!

One thought on “June 2019 book haul #1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s