October 2018 book haul #1

Processed with MOLDIV

Voor het eerst sinds lange tijd een Nederlandse post! Gisteren zijn namelijk twee gloednieuwe, Nederlandse boeken bij mij op de mat gevallen: Uitgeschakeld van Angelique Haak en Sluipwesp van Annerieke de Vries.

Een week geleden vroeg De Crime Compagnie, een Nederlandse uitgeverij gespecialiseerd in thrillers, of ik proeflezer wilde zijn voor Sluipwesp, die afgelopen September gepubliceerd is. Nu ben ik een groot thriller fan, dus ik was meteen nieuwsgierig!

De Crime Compagnie stuurde niet enkel Sluipwesp mijn kant op, maar ook Uitgeschakeld, die 4 oktober uitgekomen is! Twee nieuwe thrillers waarvan de samenvattingen ontzettend spannend klinken. Ik kan niet wachten om ze te gaan lezen!


Sluipwesp van Annerieke de Vries

Maud vreest de dood niet…
maar dat zou ze beter wel kunnen doen

Het leven buiten is onheilspellender dan binnen de muren van het mortuarium. Het onbegrensde verlangen haar kind terug te zien en het geheim van een verongelukte vriend lokken mortuariummedewerkster Maud de buitenwereld in. Is ze sterk genoeg om weer deel te nemen aan de samenleving? Durft ze de confrontatie met haar narcistische ex aan?
(De Crime Compagnie)

Uitgeschakeld van Angelique Haak

MET JULLIE DOCHTER IS HET BEGONNEN, MAAR MET HAAR ZAL HET NIET EINDIGEN…

Deze tekst ziet Dorine van Sevère, als ze nietsvermoedend haar post opent. Haar dochter Jorinde pleegde 2 maanden eerder zelfmoord.
Rechercheur Jennifer Brugman en haar partner Ricardo de Graaf, raken verstrikt in een bizar onderzoek en komen er al snel achter dat iemand bezig is een groep jonge vrouwen uit te roeien.
(De Crime Compagnie)


Super bedankt voor de boeken, De Crime Compagnie!

4 thoughts on “October 2018 book haul #1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s