Mijn Bullet Journal Crash Course van Mus Creatief || Review

2018-01-10 14.20.07

Titel: Mijn bullet journal – crash course
Auteur: Mus Creatief
Aantal pagina’s: 143
Genre: Non-fictie
Datum van publicatie: juni 2017
Uitgelezen op: 9 januari 2018
5/5 ★


Blurb

Een bullet journal is het perfecte boek om al jouw afspraken, taken, plannen, doelen, to-dolijstjes, verjaardagen en veel meer op één plek en volgens een handig systeem te verzamelen. In deze Crash course vind je naast een uitleg over dit systeem alle tips en tricks die je nodig hebt om het helemaal aan jouw wensen en behoeften aan te passen. Bovendien staat dit boek bomvol inspiratie, voorbeelden en handige sjablonen zodat je direct aan de slag kunt met je eigen bullet journal. Dankzij deze Crash course tover je elk notitieboek om in een onmisbare tool die je leven makkelijker, leuker én creatiever maakt.
(Goodreads)


Review

Alles wat in bovenstaande blurb staat, is waar. Dit boekje staat bomvol tips, tricks, inspiratie en informatie om je eigen bullet journal te starten! Een jaar of anderhalf geleden hield ik al mijn eigen bullet journal bij, maar ben ermee gestopt omdat het een extra bullet op mijn to-dolijstje werd – iets wat natuurlijk absoluut niet de bedoeling is. Eveneens werd ik een beetje ontmoedigd door al die extreem mooie en perfecte bujo’s die ik op pinterest en tumblr voorbij zag komen. Ook niet de bedoeling! Een bujo is jouw planner – je maakt ‘m je eigen doordat je het vanaf nul opzet, tekent en invult! Na dit boekje gelezen te hebben zat ik vol inspiratie en ben meteen mijn eigen bujo begonnen. Handig – ik had alles wat ik nodig heb gekregen voor mijn verjaardag van mijn moeder en haar vriend! Niks stond mij meer in de weg!

Wat deze crash course mij vooral goed heeft bijgebracht is – wanneer het om jouw bujo gaat, kun je geen fouten maken. Desalniettemin heeft mijn perfectionistische hartje een paar keer gehuild toen ik begon met het opzetten van mijn eigen bujo. Elke pagina heeft nu wel een minuscuul klein foutje – van vergissingen in data, tot mislukte letters (zoals te zien op de foto bovenaan deze post). Maar … ik heb gemerkt dat ik het steeds minder erg begin te vinden. Ik ben nou eenmaal niet perfect, dus mijn bujo zal dat ook zeker niet zijn.

Ik ben zo blij met alle inspiratie en tips die er in dit boekje staan – ik kan er weer tegenaan dit jaar!

2 thoughts on “Mijn Bullet Journal Crash Course van Mus Creatief || Review

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s