September TBR

IMG_8499

Het is alweer september jongens! Over nog maar vier maandjes word ik alweer 22! Maar goed, terug naar mijn TBR, oftewel de boeken die ik in de komende maand hoop te gaan lezen. Het lukt me lang niet altijd om me eraan te houden, maar proberen kan geen kwaad!

In september begint (helaas, maar toch ook weer niet) ook college weer, en ik heb eigenlijk nog geen idee wat me te wachten staat. Ik weet niet of ik het hier ook al heb gezegd, maar in het eerste blok van mijn derde en laatste jaar begin ik met mijn Bachelor scriptie. Supereng! Nu maar hopen dat ik genoeg tijd overhoud om onder andere de boeken te lezen die ik vandaag met jullie deel.

Psycho van Robert Bloch
Ik hoor je denken: “Hmmm, Romi, stond dit boek niet ook al op je Augustus TBR?” Ja. Ja, dat klopt. Ik stelde net al dat ik me vaak niet aan mijn eigen opgestelde TBR houd, en die stelling kan met deze TBR ondersteund worden. Ik zal hier daarom niet te ver over Psycho van Robert Bloch uit gaan wijden, want dan zou ik waarschijnlijk hetzelfde zeggen als wat ik in mijn augustus TBR heb gezegd.

A Court of Thorns and Roses van Sarah J. Maas
Dit boek heb ik van @browneyedbooknerd (op instagram) gekregen via de World Wide Book Exchange. Ik had niet gedacht dat ik hiermee boeken zou gaan krijgen, maar ik heb er toch twee gekregen! Van dezelfde persoon! Is dat niet ontzettend lief?! Via hetzelfde social media platform heb ik van heel veel verschillende mensen te horen gekregen dat ik het écht een keer gelezen moet hebben. Volgens mij zijn de meeste mensen vooral weg van het tweede deel in de serie, maar ja, daarvoor moet ik toch echt het eerste deel eerst lezen! Toch?

Het Geheugenspel van Nicci French
Ondanks dat Blauwe Maandag niet écht aan mijn verwachtingen van Nicci French voldeed, word ik daardoor niet tegengehouden om vol goede moed verder te gaan op mijn French quest. Ik hoop dat ik door Het Geheugenspel net zo geraakt zal worden als bij het lezen van Het Veilige Huis, Onderhuids en Vang me als ik val.

Melody’s Key van Dallas Coryell
Aan het begin van de zomervakantie kreeg ik Melody’s Key van Dallas Coryell opgestuurd om te lezen en te reviewen. Helaas ben ik er nog niet aan toegekomen! En dat terwijl het zulke goede ratings op goodreads krijgt. Daarom heb ik met mezelf afgesproken dat ik dit boek SOWIESO in september zal gaan lezen! (just wait and see)


Welke boeken ben jij van plan te lezen in september?

4 thoughts on “September TBR

  1. Ik lees momenteel Illuminae. Verder staan Elke dag maandag, This is where it ends, De hemel begint bij je voeten en Riders nog op mijn lijst voor september! Ik ben erg benieuwd waar ik allemaal aan toe ga komen.

    Like

    1. De foto’s die ik tegenkom van Illuminae zien er altijd zo interessant uit! Die staat ook zeker op mijn megalange TBR-lijst 😅 De rest ken ik eigenlijk niet, ik zal ze ‘ns opzoeken!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s