Nieuwe verslaving: Clipper Thee

IMG_7812

Sinds ik heb besloten minder koffie te gaan drinken, ben ik meer thee gaan drinken. Oftewel, mijn kamer ligt vaak vol met gebruikte theezakjes. Jarenlang heb ik alleen maar hele goedkope thee gedronken onder het mom van “zoveel verschil zit er toch niet tussen?”. Maar jawel. Waar je bij goedkope thee de smaak wel kunt ruiken, maar vaak niet proeven, kun je dat bij Clipper thee wel.

Naast dat deze theeën onwijs lekker zijn, gebruiken ze bij Clipper Teas ook nog eens alleen 100% natuurlijke ingrediënten en geven ze de boeren een eerlijke prijs voor hun producten. Als kers op de taart zijn de verpakkingen ook nog eens superleuk! (Dat is mijn zwakke plek, wil je Romi een product laten kopen, maak je verpakking leuk)

Ik heb nu vier smaken uitgeprobeerd:

 • Rise & Shine:
  Zonneschijn in een kopje! Het levendige en pittige karakter van deze heerlijke citroenachtige infusie zorgt voor een totale verfrissing. Perfect voor slaperige ochtenden.
  Zoals je wel kunt raden, drink ik deze thee vrijwel direct na mijn kopje koffie van de dag: in de ochtend. Ook al drink ik ‘m nu misschien stiekem om half een ’s middags, oeps! Gelukkig is ‘ie ook nu nog heerlijk!
 • Chai Groene Thee:
  De ultieme comfort tea met een diepe, kruidige smaak. 100% biologische groene thee met die typische warme Indische kruidenmelange van kaneel, kardemom, kruidnagel en sinaasappelschil. Lekker met melk (en met een beetje suiker).
  Deze thee is toch wel mijn favoriet: de kruidige geuren zijn misschien wel wat heftig, maar gelukkig smaakt hij net zo kruidig als hij ruikt! Meestal ben ik niet zo weg van kruidige theeën, maar deze is toch wel heel erg lekker! (deze staat ook niet op de foto, omdat ik ‘m al snel op had!)
 • Citrus en Aloe Vera Groene Thee:
  Deze verrassend, frisse smaak van Groene Thee en Citrus is verrijkt met Aloe Vera om je lichaam te helpen in balans te blijven bij de dagelijkse stress.. Even een momentje rust tijdens je drukke dagen.
  Deze zal ik denk ik niet zo snel weer kopen. Waarschijnlijk ligt het aan mijn ongeduld, maar hij was vaak net iets te bitter. Groene thee moet je namelijk niet met kokend water zetten, maar met net iets kouder water, wil je geen bittere thee drinken.
 • Snore & Peace:
  Een rustgevende infusie met de bloemensmaak van kamille en lavendel en het verfrissende van citroenmelisse. De perfecte metgezel bij een boek voor het slapengaan.
  Ook deze vond ik erg lekker! Ik weet niet wat het precies is, maar ik heb een romantisch beeld van in slaap vallen. Misschien komt het omdat ik vroeger nog wel eens een lastige slaper was (en nog steeds wel helaas) en verlangde naar een middeltje die mij zou laten slapen als een baby. Nou, Clipper Teas komt dicht bij het perfecte middeltje. Waarschijnlijk is het simpelweg een placebo-effect, maar zodra ik deze thee drink kan ik vaak mijn ogen niet lang meer open houden. Dat kan natuurlijk ook gewoon komen doordat ik vaak te laat naar bed ga, maar ik vind het leuker om te denken dat het door de thee komt 😉

Naast deze smaken zijn er nog een paar die ik graag zou willen proberen, zoals: Love Me Truly, After Dinner Mints en Framboos en Mint Groene Thee! Ik ben erg benieuwd!

2 gedachten over “Nieuwe verslaving: Clipper Thee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s