April TBR!

IMG_7221

Het is alweer 3 april, en stiekem wilde ik deze post al twee dagen geleden plaatsen, maar toen heb ik per ongeluk de review van Dark Wild Night er op gezet. Oeps! Gelukkig betekent dit niet dat ik het niet meer over de boeken, die ik in de komende  maand wil gaan lezen, kan gaan hebben!

1. Ik ben Pelgrim van Terry Hayes
Met dit boek was ik afgelopen woensdag al begonnen, maar merkte dat ik er niet echt in kwam. Ik heb het toen twee/drie dagen laten liggen en ben er gisteravond weer in verder gegaan. Ondanks dat het verhaal me nog steeds niet echt aantrekt, merk ik toch dat ik het boek niet weg kan leggen! Ik heb de hoop, denk ik, dat het verhaal een plotse ommezwaai zal gaan maken, zodat ik er toch nog fan van word!

2. Het Rosie Project van Graeme Simsion
Dit boek heb ik afgelopen December (of ergens daar in de buurt) alweer aangeschaft, maar nog altijd niet gelezen. Ik kijk er dan ook erg naar uit om erin te duiken en te zien waar het me heen brengt!

3. Broer van Esther Gerritsen
Stiekem, heel stiekem, heb ik dit boek gelezen in de dagen dat ik Ik ben Pelgrim even aan de kant heb gelegd. Ik heb ‘m op 1 en 2 april gelezen, dus gelukkig telt ‘ie nog voor mijn april TBR! Je kunt er morgen of overmorgen een review over verwachten!

4. Het Testament van John Grisham
Voor de rest had ik geen boeken meer over die ik echt wilde gaan lezen, dus heb ik een papiertje uit mijn TBR-jar getrokken. Ik ben al een keer eerder in dit boek begonnen, maar toen trok het me totaal niet aan om verder te lezen. Fingers crossed dat ik er nu wel plezier aan zal beleven (ook al betwijfel ik het …)

 

Welke boeken wil jij in april gaan lezen?

2 thoughts on “April TBR!

  1. Het Rosie Project is echt geweldig! Momenteel ben ik ‘Kill Zone’ van Jack Coughlin aan het lezen, daarna ligt onder andere ‘Us’ nog op de stapel 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s