Maart Haul + Wrap Up

IMG_7185

Maart is alweer zo goed als voorbij en april staat alweer voor de deur! Het is dan ook tijd voor een ‘haul’ en ‘wrap up’, zoals ze dat in het Engels zeggen. Oftewel, het is tijd om jullie te laten zien welke boeken ik de afgelopen maand heb aangeschaft en welke boeken ik heb gelezen!

Haul
Ik merk, op dagen dat ik gestrest ben, dat ik gemakkelijker naar de portemonnee grijp dan andere dagen. Zo ook enkele weken terug, tijdens de boekenweek. Ik kocht toen de Nederlandse vertaling van I am Pilgrim van Terry Hayes en kreeg er het boekenweek geschenk Broer van Esther Gerritsen gratis bij! Want als échte Nederlander én boekennerd kun je een gratis boek natuurlijk niet laten liggen! Zelfs niet als je eigenlijk geen geld hebt. Oeps.

Het andere boek dat ik afgelopen maand in mijn bezit heb gekregen, is Everything, Everything van Nicola Yoon. Ik las ‘m afgelopen weekend en schreef er meteen een review over! (die je hier kunt vinden). Het was écht een geweldig boek.

IMG_7132

Wrap Up
Afgelopen maand heb ik mezelf verbaasd met het aantal boeken dat ik gelezen heb: wel 6! (dat is heel veel voor mij) Er zaten een aantal verhalen van ca. 100 pagina’s bij, maar ook drie van 300+ pagina’s. Zo las ik:
– Everything, Everything van Nicola Yoon
– The Two Towers van J.R.R. Tolkien
– De Wet van Thomas Mann
– Een Bitterzoete Erfenis van Elaine Kagan
– Noodlot van Louis Couperus
– Dark Wild Night van Christina Lauren

Ook heb ik nog twee boeken uitgelezen: Atonement van Ian Mcewan en Dubliners van James Joyce voor college.

Komende maandag moet ik een 3500 woorden paper voor college inleveren over één van de verhalen uit Dubliners, “Grace”. Het onderwerp trekt me helaas niet heel erg aan en daarom ben ik het stiekem héél erg aan het uitstellen. En oh ja, volgende week woensdag heb ik ook nog een tentamen en komende zondag is m’n vriend Pieter jarig. Hmpf, even doorzetten en daarna tweeënhalve week (echt) vrij!

Gisteravond (eigenlijk vandaag om 1:00) heb ik Dark Wild Night uitgelezen, waarover je komende zaterdag een review kunt verwachten! Tot dan ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s