Instagram update – Maart #1

tumblr_o3ey8tUC4m1qbzzx7o1_540

Omdat ik het afgelopen week en morgen aardig druk heb, staat er vandaag een simpele Instagram update gepland! Dit zijn de foto’s die ik afgelopen week/weken op instagram geplaatst heb. Het zijn er heel wat meer dan ik normaal plaats, omdat ik sinds 1 maart mee doe aan de bookstagramchallenge #Keepbookmarching (topic van 1 maart was March TBR en daar heb ik toen ook een post over geschreven (heb al drie van de zes boeken uit oeps))! Op Instagram kun je me vinden onder de naam romiloomans!

photo_2016-03-09_11-42-24

In het weekend een paar weken geleden was er een enorm mooie zonsopgang te zien! Ik ben echt verliefd op het uitzicht wat we aan de achterkant van ons huis hebben. Kan niet wachten tot er weer koeien in de wei lopen!

Mellon komt steeds meer zijn kooitje uit en rent soms zelfs zoemend rond mijn voeten! Ik word er zo ontzettend blij van! Waar ik ook blij van word, zijn de filters op snapchat: I can finally embrace my inner dog (and evil bunny)!

De afbeelding bovenaan deze post was de tweede dag van de maartchallenge: Me + My Books. Zoals je kunt zien ben ik niet op de foto te vinden, ik was die dag vrij en zag er niet bepaald fotogeniek uit. Om het zacht uit te drukken. De derde dag was Book + Pillow en daarvoor koos ik Lolita van Vladimir Nabokov. Met college hebben we dit boek besproken en sindsdien ben ik er zó enthousiast over! Dat vind ik het leuke van mijn studie. Ik hield altijd al van boeken lezen, maar deed niet zo veel met de boeken die ik dan las. Tijdens college gaan we zo diep op de boeken in, dat ze nog meer tot leven komen, zo fijn!
De vierde dag was Blue Books en ik denk dat dat wel voor zichzelf spreekt (; De vijfde dag was Books set in Spring en daarvoor koos ik Waterschapsheuvel van Richard Adams. Ik heb het boek nog niet gelezen, maar ben er toch wel erg benieuwd naar! Als kind keek ik naar de tekenfilm ervan en alles wat ik me daarvan kan herinneren is een kwaadaardig konijn met rode ogen. Ja, ik was bang en ik vond het helemaal niet leuk. Ik dacht dat het gewoon over lieve konijntjes zou gaan. Gelukkig heb ik nu mijn eigen lieve konijntje

Zondag was het tijd voor een Magical Book en natuurlijk koos ik daarvoor Harry Potter uit. Deze serie en de films hebben mij zoveel plezier gebracht! Steeds als ik de soundtrack van de films hoor, waan ik me weer even in Hogwarts en merk ik dat ik toch wel een beetje heimwee heb. Is dat gek? Die dag erna was de topic Book you Treasure en dat was voor mij een makkie: de Hart van Inkt serie van Cornelia Funke. Ik heb deze boeken op de basisschool gelezen en zij namen mij mee naar de magische wereld van boeken. Mijn hoge booknerdgehalte heb ik toch wel aan deze serie te danken.

Gisteren was het International Women’s Day en daar hoorde natuurlijk een vrouwgerelateerde topic bij: Favourite Woman Author. En ja, ik koos voor J.K. Rowling. Vandaag was de opdracht ietsje moeilijker uit te voeren: Twirling Pages. Ik wist niet dat het zo moeilijk was om de bladzijdes te laten ‘twirlen’ en tegelijkertijd een mooie foto te nemen. Pfoe.

Als je wil kun je me volgen op Instagram! Ik post met name foto’s van boeken (duh) en alledaagse dingetjes. Tot zaterdag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s